Leven begint aan het einde van je comfortzone.

(Neale Donald Walsh)

Contact

Nu ook in Alkmaar

Praktijk voor zelfbewustzijn en transformatie
Angela Brekelmans
GZ-psycholoog Rosmalen -Den Bosch;  Alkmaar; Basis-GGZ
BIG-geregistreerd (59050187225), lid LVVP

Nu ook in Alkmaar

Intake
Wachttijd nu ongeveer 5 weken(in Rosmalen). In Alkmaar  ongeveer 2 weken wachttijd.

Wanneer je je langs deze weg aanmeldt, houdt dan ook je spambox in de gaten. Soms komt mijn reactie daarin terecht.

 

Contactgegevens

Hoff van Hollantlaan 6

5243SR Rosmalen

en Centrum Wakker bewust zijn

Westerweg 14

1815DE Alkmaar

Tel.: 06-14 67 76 59
E-mail: angela@praktijkvoorzelfbewustzijn.nl

Opmerking: de praktijkruimte (Rosmalen) is bereikbaar via een trap. Mocht dit een bezwaar zijn, neem dan even contact met me op. Dan kunnen we een andere oplossing zoeken.

Privacystatement

In het privacystatement heb ik uiteen gezet hoe ik je persoonsgegevens behandel. Bij vragen hierover kan je altijd contact met me opnemen.

Neem de eerste stap, neem contact met mij op

 

 

 

 

Stuur een bericht

  Cliënten vertellen:

  • "Als ik terugdenk aan mijn periode bij jou voel ik vooral de rust die over me kwam als ik de praktijk binnenliep. Heel fijn in een periode waarin ik mezelf steeds kwijtraakte. De verschillende manieren die je gebruikt binnen de therapie, van meer meditatief en energetisch werk tot opstellingen heb ik als heel prettig ervaren.

  • ”Ik heb in de korte tijd dat ik bij Angela ben veel mooie inzichten opgedaan. Haar manier van werken is heel warm, oprecht en professioneel. Zij ziet je echt en dat voel je. Ik begrijp mezelf een stuk beter en ben me meer bewust van mijn kracht en kwaliteiten.”

  • “Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Ik werd gehoord en begrepen. Angela heeft me geleerd hoe ik ook anders kan kijken. Ze gaf me het gevoel dat ik er toe doe. Het voelde zeer vertrouwd.”

  • ”Op het moment dat ik tegenover Angela zat, was het alsof er een warme deken om me heen geslagen werd.”

  • ”Angela is als therapeut toegankelijk en menselijk. Zij gaf me een fijne ruimte in onze gesprekken. Ze luistert als persoon en niet alleen als therapeut. Ik vond het bijvoorbeeld zo leuk dat we af en toe samen konden lachen.”

  • “Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Ik werd gehoord en begrepen. Angela heeft me geleerd hoe ik ook anders kan kijken. Ze gaf me het gevoel dat ik er toe doe. Het voelde zeer vertrouwd.”