Mijn spirituele aanbod:

Buiten mijn andere aanbod, kun je bij mij ook terecht voor een bewustzijnstraject of losse sessies.

Waar ik voorheen spiritueel was en werkte, ben ik dat weer aan t loslaten. Ik ben er achter gekomen dat er veel misleiding is in t spirituele, wat natuurlijk ook veel moois heeft.

Wel ben ik zeer ruimdenkend en kan ik achter de schermen zien. Veel gevoelige en andersdenkende mensen vinden dat heel prettig.

  • Voor wie graag dieper in zichzelf wil kijken: door middel van visualisatie en reizen door je onbewuste kun je bij de bron van ervaringen komen die hebben geleid tot de situatie van nu. We kunnen dit samen onderzoeken en transformeren, hetzij vanuit je huidige, dan wel vanuit een parallel leven.
  • Ik heb me verdiept in de achtergronden van deze wereld en de besturing ervan. Wie wij zijn en waar we vandaan komen.
  • Ik werk veelal kwantumfysisch, hetgeen betekent dat jouw oorspronkelijke kwaliteiten weer tevoorschijn komen.
  • Mocht je zelf dit herkennen ,wees welkom om hierover uit te wisselen. Er is veel verandering gaande. We hebben daar als mensen veel onder ogen te zien en los te laten.

 

Neem de eerste stap, neem contact met mij op

Cliënten vertellen:

  • "Als ik terugdenk aan mijn periode bij jou voel ik vooral de rust die over me kwam als ik de praktijk binnenliep. Heel fijn in een periode waarin ik mezelf steeds kwijtraakte. De verschillende manieren die je gebruikt binnen de therapie, van meer meditatief en energetisch werk tot opstellingen heb ik als heel prettig ervaren.

  • ”Ik heb in de korte tijd dat ik bij Angela ben veel mooie inzichten opgedaan. Haar manier van werken is heel warm, oprecht en professioneel. Zij ziet je echt en dat voel je. Ik begrijp mezelf een stuk beter en ben me meer bewust van mijn kracht en kwaliteiten.”

  • “Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Ik werd gehoord en begrepen. Angela heeft me geleerd hoe ik ook anders kan kijken. Ze gaf me het gevoel dat ik er toe doe. Het voelde zeer vertrouwd.”

  • ”Op het moment dat ik tegenover Angela zat, was het alsof er een warme deken om me heen geslagen werd.”

  • ”Angela is als therapeut toegankelijk en menselijk. Zij gaf me een fijne ruimte in onze gesprekken. Ze luistert als persoon en niet alleen als therapeut. Ik vond het bijvoorbeeld zo leuk dat we af en toe samen konden lachen.”

  • “Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Ik werd gehoord en begrepen. Angela heeft me geleerd hoe ik ook anders kan kijken. Ze gaf me het gevoel dat ik er toe doe. Het voelde zeer vertrouwd.”