Bewustzijn en hypnose:

Buiten mijn andere aanbod, kun je bij mij ook terecht voor  bewustzijnswerk en hypnosesessies.. Het bewustzijnswerk zit verweven in de sessies en helpt je om je ware aard bewust te maken. Veelal op een kwantumfysische manier met een voor mij specifieke benadering. Deze werkwijze is vanuit mijn diepste kern tot mij gekomen . Ik verbind me op gevoelsniveau met de ander en mijn handen weten wat nodig is (op afstand, wel in dezelfde ruimte)  Ik help (als n soort bypass) jou te voelen  en we leggen samen het trauma of de verstoring open. Zodat jouw oorspronkelijke energie weer  tot jouw beschikking komt.

Ook is er  mogelijkheid tot  een QM-hypnose sessie. Deze sessie duurt 4-6 uur. Een methode om diepgaand in jezelf antwoorden te vinden en te ervaren wie je werkelijk bent. Heel transformerend. Deze vorm van hypnose is ontwikkeld door Priscilla Tielman, onder andere op basis van de QHHT methode van Dolores Cannon. Er vindt hierbij geen bewuste beïnvloeding van buitenaf plaats. Jij doet het zelf. De meesten van ons hebben wel een weten dat je ruimer en wijzer bent dan in het dagelijks leven tot uiting komt. Ben jij een zoeker en heb je altijd al de wens om dieper contact te maken met jezelf? Of heb je vragen waar je de antwoorden niet op weet? Dan is dit je kans. We nemen uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen in een voorgesprek. Daarna begeleid ik je in een trance. Sommigen reizen door de Kosmos, anderen komen in andere werkelijkheden of krijgen concrete antwoorden. Jij ontvangt wat op dat moment het meest passend is voor jou. Het is heel mooi om te zien hoe ontspannen en verfrist iemand uit de sessie komt. Informeer naar de mogelijkheden. heb je vragen dan hoor ik het graag.

 

  • Ik heb me verdiept in de achtergronden van deze wereld en de besturing ervan. Wie wij zijn en waar we vandaan komen.
  • Mocht je zelf dit herkennen ,wees welkom om hierover uit te wisselen. Er is veel verandering gaande. We hebben daar als mensen veel onder ogen te zien en los te laten.

 

Neem de eerste stap, neem contact met mij op

Cliënten vertellen:

  • "Als ik terugdenk aan mijn periode bij jou voel ik vooral de rust die over me kwam als ik de praktijk binnenliep. Heel fijn in een periode waarin ik mezelf steeds kwijtraakte. De verschillende manieren die je gebruikt binnen de therapie, van meer meditatief en energetisch werk tot opstellingen heb ik als heel prettig ervaren.

  • ”Ik heb in de korte tijd dat ik bij Angela ben veel mooie inzichten opgedaan. Haar manier van werken is heel warm, oprecht en professioneel. Zij ziet je echt en dat voel je. Ik begrijp mezelf een stuk beter en ben me meer bewust van mijn kracht en kwaliteiten.”

  • “Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Ik werd gehoord en begrepen. Angela heeft me geleerd hoe ik ook anders kan kijken. Ze gaf me het gevoel dat ik er toe doe. Het voelde zeer vertrouwd.”

  • ”Op het moment dat ik tegenover Angela zat, was het alsof er een warme deken om me heen geslagen werd.”

  • ”Angela is als therapeut toegankelijk en menselijk. Zij gaf me een fijne ruimte in onze gesprekken. Ze luistert als persoon en niet alleen als therapeut. Ik vond het bijvoorbeeld zo leuk dat we af en toe samen konden lachen.”

  • “Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Ik werd gehoord en begrepen. Angela heeft me geleerd hoe ik ook anders kan kijken. Ze gaf me het gevoel dat ik er toe doe. Het voelde zeer vertrouwd.”