De meest voorkomende vorm van wanhoop is niét zijn wie je bent.

(Kierkegaard)

Werkwijze

Allereerst gaan we natuurlijk kennismaken, kijken of we een klik hebben. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en het vertrouwen krijgt dat je bij mij aan het juiste adres bent.

Tijdens ons kennismakingsgesprek onderzoeken we je hulpvraag en gaan we bekijken hoe we een en ander samen aan gaan pakken.  Vanuit het nu-moment stemmen we steeds samen af.

Tijdens de vervolgafspraken gaan we in dezelfde vertrouwde sfeer op ontdekkingstocht in jouw binnenwereld. Zodat jij jezelf hier en nu ervaart met wat er zich aandient. Ik gebruik mijn intuïtie, ervaring en kennis om jou te begeleiden. Soms maken we gebruik van beproefde technieken, oefeningen of visualisaties. Als jij bereid bent om te kijken, bied ik je de sfeer en het vertrouwen om te kunnen doen wat nodig is.Ik werk zoveel mogelijk vanuit mijn diepste kern.

Ik hou je een spiegel voor en help je het onderscheid te maken tussen illusie en je ware aard. Dat gebeurt waar mogelijk op een luchtige manier met humor, mildheid en compassie, maar ook pittig en direct als dat nodig is.

Je zult ervaren dat de meeste antwoorden al in jezelf aanwezig zijn. We hoeven ze alleen maar te vinden.

Mijn werkwijze stoelt op 3 pijlers:

  1. Hou van jezelf
  2. Accepteer het onvermijdelijke
  3. Doorvoel wat gevoeld wil worden

Dit is, in een notendop, het uitgangspunt van de behandeling. Maar kom het vooral ervaren, dan zul je begrijpen wat ik hiermee bedoel.

Meer en meer ontstaat er in de wisselwerking tussen twee mensen al een sfeer om diep te kunnen kijken naar binnen in jezelf en je te herinneren wie je bent. Wij zijn namelijk oneindig krachtig en wijs. De kwamtumfysische begeleiding , die ik meer en meer toepas, sluit daarop aan door jouw kracht te versterken.  Je zult zien dat je gemakkelijk opent en  loslaat. Dit is voor mij de ultieme manier van werken. Ik vraag met name mensen, die zich hierin kunnen vinden, om zich aan te melden.

Een andere mogelijkheid is om een sessie QM (Quantum manifestation) hypnose te boeken, waarbij we ruim de tijd nemen om in de diepere lagen te kijken ( zie elders op deze site info daarover ). Informeer naar de mogelijkheden.

Neem de eerste stap, neem contact met mij op

Wat mij heeft gevormd:

Opleiding QM hypnose van Priscilla Tielman en Rolf Nuyts afgerond.

2022 OMNI hypnotherapeut regressie

2020 -2023 : therapeutentraining en educatietraining  M.van Staveren

kwantumfysisch begeleider

2022 juni OMNI hypnose

2021-2022 supervisie PJ Schouten Traumaseksualiteit

2022 Femke van Hof  transformatie en voltooing

2020-2022 :educatietraining  en diversen A. Achkroune

2020: access consciousness Maureen Lassooij

2019 opleiding tot medium en trancehealingtherapeut met goed gevolg afgerond.

2018 Verdieping in de Akasha Kronieken

2018  en Traumaseksualiteit I bij Peter John Schouten 

2017-2018 HSP voor professionals bij Susan Marletta Hart

2017-2018 “de magie van de vrouwelijke seksualiteit” bij Sifra Nooter

2017-2018  training voor hulpverleners bij “lichtend inzicht”

 2015-2016 ACT opleiding (en vervolg) gevolgd bij Gijs Jansen.

Najaar 2015: Jan Geurtz jaartraining

Cliënt-centered opgeleid; invloeden van cognitieve therapievormen; boeddhistische zienswijzen; Zijnsgeoriënteerde opleiding van Hans Knibbe enkele jaren gevolgd.

Jaartraining familieopstellingen

Masterclasses bij Annet van Laar over lichaamsgericht werken.

Training focussen bij Marion van de Boogaard

Eckart Tolle; Mindfulness; Voice Dialogue; healing; vrije dansvormen; Vera Helleman

En nog veel meer.

Cliënten vertellen:

  • "Als ik terugdenk aan mijn periode bij jou voel ik vooral de rust die over me kwam als ik de praktijk binnenliep. Heel fijn in een periode waarin ik mezelf steeds kwijtraakte. De verschillende manieren die je gebruikt binnen de therapie, van meer meditatief en energetisch werk tot opstellingen heb ik als heel prettig ervaren.

  • ”Ik heb in de korte tijd dat ik bij Angela ben veel mooie inzichten opgedaan. Haar manier van werken is heel warm, oprecht en professioneel. Zij ziet je echt en dat voel je. Ik begrijp mezelf een stuk beter en ben me meer bewust van mijn kracht en kwaliteiten.”

  • “Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Ik werd gehoord en begrepen. Angela heeft me geleerd hoe ik ook anders kan kijken. Ze gaf me het gevoel dat ik er toe doe. Het voelde zeer vertrouwd.”

  • ”Op het moment dat ik tegenover Angela zat, was het alsof er een warme deken om me heen geslagen werd.”

  • ”Angela is als therapeut toegankelijk en menselijk. Zij gaf me een fijne ruimte in onze gesprekken. Ze luistert als persoon en niet alleen als therapeut. Ik vond het bijvoorbeeld zo leuk dat we af en toe samen konden lachen.”

  • “Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren. Ik werd gehoord en begrepen. Angela heeft me geleerd hoe ik ook anders kan kijken. Ze gaf me het gevoel dat ik er toe doe. Het voelde zeer vertrouwd.”