Mijn naam is Angela

Over mij

Ik moest erg wennen aan deze wereld en eigenlijk soms nog steeds. Als klein kind heb ik veel trauma meegemaakt. In de “krochten”, de onderaardse gangen waar duistere dingen gebeuren, heb ik veel gezien en ervaren en dus ook veel informatie opgedaan. Dat komt me nu van pas.

Nu ik mezelf terug heb gevonden en binnenste buiten heb gekeerd, blijk ik een bewuste en krachtige vrouw te zijn. Altijd op zoek naar waarheid en diepgang. Ik weet nu wie ik ben, meer en meer. Ik omarm mezelf en ik luister naar mijn gevoel. Mijn hart is mijn leidraad.

inmiddels word ik in mijn werk mede geleid door mijn handen, die onbewuste informatie hebben en transformeren. Ze kennen het licht en het donker. Zonder oordeel. Ik heb geleerd dat ik in de kern onschendbaar ben.

Op mijn pad heb ik met name veel gedanst in allerlei vormen van vrij dansen. Allerlei therapieën uitgeprobeerd en overal wel iets uitgehaald. ik bezocht de mensen die me hielpen mijn eigen antwoorden te vinden en dan ging ik weer verder. Steeds meer nam ik de regie terug. De laatste methode die ik heb ervaren, heeft me het meeste gebracht, namelijk de hypnose (QM en QHHT). daarbij kon ik mezelf dieper voelen en mijn persoonlijkheid even buiten spel zetten. Vandaar dat ik dit nu ook met liefde aanbied voor anderen. Het heeft mij geholpen in mijn kracht te komen.

Ook ben ik mijn bewustzijn gaan trainen en de achtergronden gaan zien achter de schijnwerkelijkheid. Wat een verheldering.

Ik wil graag voor mensen het leven “lichter” maken en bijdragen om het authentieke , oorspronkelijke in ieder mens te laten stralen.

Sinds 1999 heb ik deze praktijk en parallel met mijn eigen ontwikkeling is er meer verdieping gekomen in mijn werkwijze.

Praktijkvoorzelfbewustzijn.nl

Neem de eerste stap, neem contact met mij op

Cliënt vertelt:

  • Het was zó fijn. Bij Angela had ik eindelijk het gevoel dat ik op mijn plek was. Ik voelde me werkelijk begrepen in dat waar ik in het leven tegenaan liep. Een weg van jaren therapie in allerlei vormen ging daaraan vooraf. Waarbij ik altijd het gevoel had dat ik niet kon overbrengen en begrepen werd in alles wat ik voelde, ervaarde, hoorde en zag. Terwijl hooggevoelige ervaringen zo’n prachtige ingang kunnen zijn om tot de kern te komen van dat wat zich aandient. Om juist dat stuk in het licht te zetten dat achter de klachten ligt die slechts symptomen zijn. Angela begreep dat. Het gevoel van op mijn plek zijn begon al bij binnenkomst. De ruimte straalde een warmte en geborgenheid uit die in groot contrast staat met de vaak kille behandelkamers van therapeuten die ik eerder had. En juist je prettig voelen in een omgeving is zo belangrijk. Om je veilig te voelen, je kwetsbaar op te durven stellen, te kunnen ontspannen. En dan de wijze waarop Angela naast me heeft gestaan en heeft begeleid. Want dat was wat ze heeft gedaan. Ze kwam niet met theorieën, zei niet hoe het zat, maar liet me dit zelf ontdekken en ervaren. Er werden geen antwoorden of oppervlakkige oplossingen gezocht door situaties uit te pluizen of door het blijven praten over iets. In plaats daarvan keerde ik met haar hulp naar binnen om daar de antwoorden te ontdekken. Om van binnen te zien, voelen, herkennen en erkennen. Dit alleen doen kan spannend en lastig zijn. Zeker als je je niet goed in je vel voelt. Angela wist me hier als geen ander liefdevol en met alle respect en warmte in te begeleiden en bevestigen. Mijn ervaring is dat Angela je niet benadert vanuit diagnoses. Wie je bent, jij als mens, als totaal wezen, is het uitgangspunt. Ik voelde me hierdoor volledig geaccepteerd en gezien. En had ook het gevoel dat ik niet hoefde te werken aan het voldoen aan een bepaalde norm zoals die in de samenleving zou gelden. Angela liet me zien dat het goed is zoals ik ben. Bij Angela kon ik ontspannen zijn en in veiligheid voelen. En hoefde ik niet overal woorden voor te hebben. Ik heb me enorm gesteund gevoeld. En heb in het traject bij Angela meer bereikt dan in alle jaren therapie die ik daarvoor heb gehad.