Mijn naam is Angela

Ik ben GZ-psycholoog (BIG-Geregistreerd) en vrouw. Na mijn studie ben ik me blijven ontwikkelen en heb me in diverse stromingen verdiept. Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in verschillende psychologische praktijken, startte ik in 1999 mijn eigen praktijk. Daarin werk ik met veel plezier. Mensen en hun innerlijke wereld boeien me zeer. Parallel met mijn eigen ontwikkeling is er meer verdieping gekomen in mijn werkwijze.

Praktijkvoorzelfbewustzijn.nl

Ik ben altijd een zoeker geweest. Dat er meer is tussen hemel en aarde, is voor mij een zekerheid. Er was in mij een heimwee naar een andere wereld. Hoogsensitief als ik ben, voelde ik mij aanvankelijk niet zo thuis in deze wereld. Nu heb ik een manier gevonden om hier op aarde te zijn.

Bij perioden is mijn persoonlijk proces intensief geweest. Ik ben diep gegaan en heb vele wondertjes en inzichten ervaren. Wat ik geleerd heb door mijn worstelingen en weer boven komen, heeft mij verrijkt. Mezelf onvoorwaardelijk te blijven steunen en waarderen is het belangrijkste medicijn gebleken. Vanuit het NU is het leven steeds weer nieuw en voelt het als een mystiek avontuur.

Nu momenteel de wereld zo in chaos is, zijn ook bij mij veranderingen gaande. Oude programmeringen staan op losse schroeven. Dingen blijken niet te zijn wat ze leken. Kortom tijd voor flexibiliteit en dieper kijken. Meer dan ooit is het nodig om in mijn eigen kracht te gaan staan en  mijn eigen pad te kiezen.

Ik wil graag voor mensen het leven “lichter” maken en bijdragen om het authentieke in ieder mens te laten stralen.

Neem de eerste stap, neem contact met mij op

Cliënt vertelt:

  • Het was zó fijn. Bij Angela had ik eindelijk het gevoel dat ik op mijn plek was. Ik voelde me werkelijk begrepen in dat waar ik in het leven tegenaan liep. Een weg van jaren therapie in allerlei vormen ging daaraan vooraf. Waarbij ik altijd het gevoel had dat ik niet kon overbrengen en begrepen werd in alles wat ik voelde, ervaarde, hoorde en zag. Terwijl hooggevoelige ervaringen zo’n prachtige ingang kunnen zijn om tot de kern te komen van dat wat zich aandient. Om juist dat stuk in het licht te zetten dat achter de klachten ligt die slechts symptomen zijn. Angela begreep dat. Het gevoel van op mijn plek zijn begon al bij binnenkomst. De ruimte straalde een warmte en geborgenheid uit die in groot contrast staat met de vaak kille behandelkamers van therapeuten die ik eerder had. En juist je prettig voelen in een omgeving is zo belangrijk. Om je veilig te voelen, je kwetsbaar op te durven stellen, te kunnen ontspannen. En dan de wijze waarop Angela naast me heeft gestaan en heeft begeleid. Want dat was wat ze heeft gedaan. Ze kwam niet met theorieën, zei niet hoe het zat, maar liet me dit zelf ontdekken en ervaren. Er werden geen antwoorden of oppervlakkige oplossingen gezocht door situaties uit te pluizen of door het blijven praten over iets. In plaats daarvan keerde ik met haar hulp naar binnen om daar de antwoorden te ontdekken. Om van binnen te zien, voelen, herkennen en erkennen. Dit alleen doen kan spannend en lastig zijn. Zeker als je je niet goed in je vel voelt. Angela wist me hier als geen ander liefdevol en met alle respect en warmte in te begeleiden en bevestigen. Mijn ervaring is dat Angela je niet benadert vanuit diagnoses. Wie je bent, jij als mens, als totaal wezen, is het uitgangspunt. Ik voelde me hierdoor volledig geaccepteerd en gezien. En had ook het gevoel dat ik niet hoefde te werken aan het voldoen aan een bepaalde norm zoals die in de samenleving zou gelden. Angela liet me zien dat het goed is zoals ik ben. Bij Angela kon ik ontspannen zijn en in veiligheid voelen. En hoefde ik niet overal woorden voor te hebben. Ik heb me enorm gesteund gevoeld. En heb in het traject bij Angela meer bereikt dan in alle jaren therapie die ik daarvoor heb gehad.